"Прориву" росіян до ПАРЄ не вийшло - Кулеба

Укрінформ
Навіть спроба дати позитивний сигнал від ПАРЄ Росії містить констатацію про існування "прірви" у важливих політичних питаннях між Асамблеєю та Росією.

Також зустріч в Парижі не призвела до жодних рішень щодо повернення російської делегації до ПАРЄ, прокоментував Укрінформу заяву президента ПАРЄ Стелли Кіріакідес постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба.

"Діалог із росіянами дійсно відбувся. Однак це не призвело до ухвалення рішень щодо їхнього повернення. Заява голови ПАРЄ - це обережна спроба дати позитивний сигнал, але навіть в ній констатується наявність "прірви" між позиціями Росії та ПАРЄ щодо важливих політичних питань", - вказав Кулеба.

Він також наголосив, що спроби повернення російської делегації будуть продовжуватися і до цього слід бути готовими.

Читайте також: Президент ПАРЄ після зустрічі з російськими депутатами: Між нами прірва

"Потрібно усвідомлювати, що спроби безумовно повернути Росію до ПАРЄ будуть тривати і надалі. Ми блокуватимемо одні шляхи, вони шукатимуть інші", - вказав посол.

Як відомо, після зустрічі з російськими депутатами в Парижі, президент ПАРЄ Стелла Кіріакідес позитивно висловилася щодо проведення зустрічі, але вказала на існуванні "прірви" ПАРЄ та Росією у важливих політичних питаннях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-