Південна Корея ввела нові санкції проти КНДР

Південна Корея ввела нові санкції проти КНДР

Укрінформ
Влада Південної Кореї у понеділок додала декілька північнокорейських корпорацій та окремих осіб до свого списку санкцій, що є частиною зусиль, спрямованих на припинення фінансування програм озброєння Пхеньяна.

Про це повідомляє AP

“За словами південнокорейського уряду, до списку санкцій додано 20 корпорацій КНДР, включаючи кілька банків та компаній, а також 12 осіб”, - йдеться у повідомленні.

У Міністерстві об’єднання Південної Кореї зазначили, що такі заходи будуть “нагадувати міжнародній спільноті про ризики здійснення операцій з корпораціями та окремими особами” у Північній Кореї.

Зазначається, що до списку санкцій, зокрема, увійшли Rason International Commercial Bank та Korea Zinc Industrial Group. Крім цього, повідомляється, що окремими особами у “чорному списку” стали представниками Північної Кореї, які працюють у банках або компаніях країни, розташованих у Китаї, Росії, В'єтнамі та Намібії.

Читайте також: КНДР оголосила себе бастіоном демократії і прав трудящих

Агентство також повідомляє, що окремо в понеділок Південна Корея, Сполучені Штати та Японія розпочали дводенні навчання з протиракетної оборони у відповідь на ракетні та ядерні загрози Північної Кореї.ヒ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-