Медіа США критикують Тіллерсона за слова про “роль Кремля у війні в Україні”

Медіа США критикують Тіллерсона за слова про “роль Кремля у війні в Україні”

Укрінформ
Попри серйозний резонанс у США щодо втручання РФ у президентські вибори минулого року, державний секретар Рекс Тіллерсон все ж заявив у ОБСЄ, що єдиною найбільшою проблемою в американсько-російських відносинах є агресія Москви проти України.

На цьому наголошує авторитетне американське видання Foreign Policy.

"Державний секретар США Рекс Тіллерсон, виступаючи в четвер у Відні, заявив, що адміністрація президента Дональда Трампа "невдало" хоче відновити зв'язки з Москвою, які погіршились до найнижчого рівня після холодної війни. Втім найбільша перешкода, за словами Тіллерсона - це нинішня роль Кремля у війні в Україні", - зазначається в публікації.

Читайте також: Тіллерсон виправив журналіста: Анексія Криму – це не довершений факт

При цьому підкреслюється, що глава Держдепу, принаймні у своїх промовах в ОБСЄ, не зосереджував увагу на інших проблемах у відносинах з РФ. "Тіллерсон не обговорював інші джерела напруженості двосторонніх відносин, зокрема, безпрецедентне втручання Росії в президентські вибори 2016 року", - наголошує видання .

Як нагадує автор, Кремль організував публікацію вкрадених хакерами матеріалів, щоб зашкодити президентської кампанії Клінтон, створював хибні акаунти в соціальних мережах для поширення фейкових новин, які спричинили розкол у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-