Держдеп уникає офіційних коментарів про зустріч Волкера й Суркова

Держдеп уникає офіційних коментарів про зустріч Волкера й Суркова

Укрінформ
Державний департамент США не надає офіційних коментарів щодо наступної зустрічі спецпредставника США в переговорах по Україні Курта Волкера й помічника президента РФ Владислава Суркова.

Про це йдеться у письмовій відповіді зовнішньополітичного відомства США на інформаційний запит Укрінформу.

"Наразі у нас немає анонсів з цього приводу", - зазначили в прес-офісі Державного департаменту на прохання прокоментувати повідомлення російських ЗМІ з висловлюваннями посла США в Росії Джона Хантсмана про зустріч Волкера й Суркова.

Читайте також: Клімкін заявив, що Київ вигідно скористався паузою у зустрічах Волкер-Сурков

У понеділок під час інтерв'ю Радіо Коммерсант-FM американський посол Джон Хантсман повідомив, що зустріч Курта Волкера і Владислава Суркова має відбутися наступного тижня. Водночас, джерело, обізнане з підготовкою переговорів (очевидно, з російського боку), повідомило виданню Interfax, що зустріч має відбутися до кінця нинішнього року.

Нагадаємо, це вже буде четвертий раунд переговорів у форматі Волкер-Сурков. Попередні відбулися у Мінську й Белграді. За словами представника США Курта Волкера, остання зустріч була "кроком назад", водночас він сподівається на конструктивні переговори в подальшому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-