74% українців вважають Путіна ворогом

74% українців вважають Путіна ворогом

Опитування
Укрінформ
Соціологічне опитування агенції ФАМА показало, що 74% українців вважають ворогом президента РФ Володимира Путіна і 60% - саму Росію.

Такі дані озвучила на Львівському безпековому форумі директорка соціологічної агенції ФАМА Мар’яна Малачівська-Данчак, повідомляє Громадське радіо.

"Відповідно до соціологічного дослідження, проведеного соціологічною агенцією ФАМА, більшість українців вважають своїми ворогами Російську Федерацію і особисто президента Росії Володимира Путіна. При цьому більше українців назвали ворогом Путіна, ніж Росію: 74% проти 60%", - ідеться в повідомленні.

Дослідження було проведене у серпні 2017 року, в ньому взяло участь 2500 респондентів з усієї України і окремо на підконтрольному Україні Донбасі.

Читайте також: В гостях у Путіна - половина єпископів УПЦ МП

Львівський безпековий форум проходить у Львові протягом 30 листопада та 1 грудня. Захід відвідують командувач американськими силами в Європі Бен Годжес, колишній посол США Джон Гербст, відомі політичні аналітики зі США та Європи. Як зазначають організатори, це дискусійна платформа для пошуку відповіді на питання, яким має бути новий безпековий порядок в світі. Організатори заходу - Львівська міськрада, Інститут міста та Інститут просвіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-