Штати готують великий список санкцій проти КНДР - Тіллерсон

Штати готують великий список санкцій проти КНДР - Тіллерсон

Укрінформ
Державний секретар США Рекс Тіллерсон заявив у середу, що адміністрація в Вашингтоні має великий перелік потенційних санкцій проти Північної Кореї через порушення режимом у Пхеньяні міжнародних резолюцій про заборону ракетно-ядерних випробувань.

Про це глава Держдепу заявив журналістам під час зустрічі з наслідним принцем Бахрейну Аль-Халіфом у Вашингтоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми маємо довгий список додаткових потужних санкцій, деякі з яких включають потенційні фінансові установи, і Міністерство фінансів зробить офіційне оголошення, коли вони будуть готові запровадити їх", - зауважив держсекретар у відповідь на запитання журналістів по КНДР.

При цьому він не уточнив, скільки для цього знадобиться часу. "Як дипломат, можу сказати, що ми продовжуємо працювати над цим щодня", - зазначив Тіллерсон.

Читайте також: Трамп обіцяє "суттєві санкції" проти КНДР

Як повідомляв Укрінформ, Північна Корея у середу зранку провела пуск міжконтинентальної балістичної ракети в напрямку Японії в порушення ряду резолюцій Ради Безпеки ООН. Президент США Дональд Трамп пізніше заявив, що Сполучені Штати введуть нові санкції проти офіційного Пхеньяна. Рішення про запровадження нових обмежень має офіційно оголосити Офіс з питань контролю за іноземними активами (OFAC) Міністерства фінансів США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-