Секретна служба запобігла потенційному нападу на Білий дім

Секретна служба запобігла потенційному нападу на Білий дім

Укрінформ
Секретна служба США, яка відповідає, передусім, за безпеку перших осіб держави, в понеділок затримала чоловіка, який, за повідомленнями, загрожував повбивати всіх білих поліцейських навколо Білого дому.

Про це йдеться в матеріалі американського центрального телеканалу CNN.

"Секретна служба заарештувала людину в понеділок неподалік Білого дому, після того як надійшло розпорядження розшукати чоловіка, що нібито загрожував там убити "всіх білих поліцейських", - зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що поліція сусіднього штату Мериленд у другій половині дня понеділка повідомила Секретну службу США про те, що підозрілий чоловік вирушив до Вашингтона з метою вбивства офіцерів, які несуть службу з охорони комплексу Білого дому. Через годину після цього агенти Секретної служби помітили його на Пенсильванії-авеню біля Лафайет-Парку, що межує з президентським комплексом. Він був затриманий без інцидентів.

Читайте також: Пентагон ініціював додаткове розслідування щодо стрільця в Техасі

За інформацією Секретної служби, чоловіку, який був ідентифікований як Майкл Арега зі штату Техас, були висунуті офіційні звинувачення у загрозах. Однак на момент арешту він не мав зброї при собі.

У поліції повідомили, що чоловік раніше був визнаний психічно нездоровим, і лікарі прописали йому курс лікування, якого він не дотримувався останнім часом. Його дружина зі штату Техас повідомила про це правоохоронним органам, а також про погрози чоловіка, розміщені в соціальних мережах. У цей час Арега знаходився в штаті Мериленд, поблизу Вашингтона. Коли поліцейські прибули до готелю, де він зареєструвався, його вже там не було. Інформація була негайно передана до Секретної служби США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-