Пентагон ініціював додаткове розслідування щодо стрільця в Техасі

Пентагон ініціював додаткове розслідування щодо стрільця в Техасі

Укрінформ
Міністерство оборони США ініціювало додаткове розслідування по колишньому військовослужбовцю американських ВПС Девіну Келлі, який вчинив кривавий напад на баптистську церкву в неділю, вбивши понад два десятки мирних громадян.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Пентагону, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Після вчорашніх трагічних подій у Техасі Міністерство оборони США звернулося до Генерального інспектора міноборони з проханням переглянути у взаємодії з Військово-повітряними силами записи кримінальної справи 2012 року по колишньому військовослужбовцю Девіну Келлі за звинуваченням у домашньому насильстві", - йдеться в повідомленні.

При цьому Пентагон офіційно оприлюднив деякі деталі по справі Келлі. Зокрема, повідомляється, що він був визнаний винним загальним військовим судом за двома обвинуваченнями в домашньому насильстві проти дружини та пасинка. Келлі був засуджений до 12 місяців позбавлення волі та відбував покарання в Каліфорнії, після чого був звільнений зі Збройних сил.

Як повідомляв Укрінформ, у неділю нападник, який був ідентифікований як 26-річний Джон Келлі, розстріляв у Першій баптистській церкві в Техасі 26 людей. Ще семеро отримали поранення. Сам нападник потім був знайдений мертвим у своєму позашляховику неподалік від місця інциденту.

Президент Трамп класифікував трагедію як проблему, пов'язану з психічним здоров'ям нападника. ФБР та правоохоронні органи на місцях продовжують розслідування трагедії в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-