Держдеп США про енергетичні санкції: треба змусити платити російський уряд

Держдеп США про енергетичні санкції: треба змусити платити російський уряд

Укрінформ
У Державному департаменті США заявили, що з метою стримування агресивної поведінки російського уряду санкції проти РФ зберігатимуться, поки країна не виконає Мінські угоди та не залишить територію українського Криму.

Про це йдеться у рекомендаціях Держдепу щодо нових енергетичних санкцій.

"Ми продовжуємо закликати Росію виконати свої зобов'язання згідно з Мінськими угодами, залишити Кримський півострів та припинити своє навмисне кібервтручання", - йдеться у заяві.

У Держдепі зазначили, що санкції накладені відповідно до законодавства, яке свідчить про консенсус Конгресу США щодо стримування агресивної поведінки російського уряду.

"Ми будемо працювати з нашими союзниками та партнерами для реалізації цих санкцій, щоб змусити платити російський уряд, та намагаючись уникнути непередбачуваних негативних наслідків для інших", - відкреслюється у заяві Держдепу.

Читайте також: Мінфін США обмежив компаніям участь у нафтовидобувних проектах Росії

Як повідомлялося, у вівторок, 31 жовтня, Управління з контролю за фінансовими активами (OFAC) Міністерства фінансів США видало уточнюючу директиву, яка забороняє американським громадянам та компаніям брати участь в проектах з видобутку нафти в Росії на глибоководних ділянках та в Арктичній зоні РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-