США посилили санкції проти Ірану

США посилили санкції проти Ірану

Перелік
Укрінформ
Міністерство фінансів США посилило санкції проти Ірану, включивши в оновлений список, у тому числі, окремі види збройних сил Корпусу стражів Ісламської революції (КСІР), що виконує основну роль силової підтримки нинішньої іранської влади.

Перелік оприлюднений на офіційному сайті американського Мінфіну.

Відповідно до заяви Офісу з питань контролю за іноземними активами Міністерства фінансів, новий санкційний список стосується питань нерозповсюдження зброї масового знищення, а також протидії тероризму.

Загалом, у ньому вказана 41 фізична та юридична особа, в тому числі Військово-повітряні сили, Ракетне командування, Аерокосмічні сили та інші важливі складові Корпусу стражів Ісламської революції. Крім того, до переліку включені представники командування КСІР. У більшості випадків санкції накладені повторно.

Читайте також: Ядерна угода з Іраном: Трамп оголосив нову стратегію США

Як повідомляв Укрінформ, кілька тижнів тому президент США Дональд Трамп не продовжив дозвіл адміністрації на виконання іранської ядерної угоди. Він оголосив нову стратегію проти Тегерану й заявив, що посилить санкційний тиск, почавши з Корпусу стражів Ісламської революції, на який спирається режим у своїй підтримці тероризму в інших країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-