Зі штабу Собчак пішов головний політтехнолог зі своєю командою

Зі штабу Собчак пішов головний політтехнолог зі своєю командою

Укрінформ
З виборчого штабу Ксенії Собчак, яка збирається балотуватися в президенти Росії, пішов головний політтехнолог Олексій Ситников та ще семеро фахівців, що входять до його команди.

Про це повідомляє The Bell з посиланням на джерела, близькі до штабу, пише Медуза.

Прес-секретар штабу Ксенії Собчак Чудінова підтвердила цю інформацію. «Чи будемо когось шукати замість нього, поки невідомо», — сказала Чудінова в коментарі газеті «Ведомости».

The Bell зауважує, що рішення Ситникова піти стало несподіваним: ніяких розбіжностей у виборчому штабі не було.

Джерело «Ведомостей», у свою чергу, раніше говорило про можливий вихід Ситникова. «В штабі не можуть нормально організувати роботу, а різні співробітники штабу по суті вимушені виконувати одні і ті ж функції», — розповіло джерело газети.

Читайте також: Ходорковський відмовився фінансувати кампанію Собчак

Як повідомлялося, Ксенія Собчак 18 жовтня оголосила про рішення брати участь у виборах президента Росії в 2018 році. За словами Собчак, вона збирається мобілізувати виборців, готових голосувати проти всіх.

24 жовтня Собчак дала першу прес-конференцію в якості кандидата і розповіла про свій виборчий штаб. Його начальником став Ігор Малашенко — один із засновників телеканалу НТВ, який займався інформаційним супроводом президентської кампанії Бориса Єльцина на виборах 1996 року. Олексій Ситников також брав участь у цій кампанії. Пізніше він працював в Україні з Юлією Тимошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-