Russia Today у Франції

Russia Today у Франції "візьме під крило" відомий поїздками до Криму екс-депутат

Укрінформ
Колишній французький депутат Тьєррі Маріані, відомий своєю підтримкою Росії, вихваляннями Путіна та візитами до Криму, ввійде до складу «комітету з етики» телеканалу Russia Today, який із січня здійснюватиме трансляцію на території Франції. 

Про це повідомляє видання 20minutes

«Відомий своєю прихильністю до Кремля телеканал уже набрав на роботу близько сорока журналістів у Парижі. З керівництвом поки не визначилися, підтримку телеканалу надаватиме колишній депутат Тьєррі Маріані, який увійде до складу «комітету з етики», - повідомило видання.

Як відомо, раніше французький президент Емануель Макрон критикував діяльність телеканалу. Зокрема у травні поточного року на спільній з президентом РФ прес-конференції він назвав Sputnik і Russia Today «органами брехливої пропаганди».

Читайте також: Джонсон - про участь лейбористів у ефірах Russia Today: Це скандал

Проти роботи Russia Today на території Франції виступили представники Об’єднання українців Франції – вони написали 2,2 тисячі листів, адресованих керівництву країни, сенаторам та депутатам, посадовцям різних рангів, протестуючи проти надання ліцензії російському телеканалу Russia Today (RT).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-