У Манафорта виявили 60-мільйонний бізнес із російським олігархом

У Манафорта виявили 60-мільйонний бізнес із російським олігархом

Укрінформ
Колишній менеджер президентської кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт має багатомільйонні фінансові зв'язки – набагато більші, ніж вважалося раніше – з наближеним до Кремля російським олігархом Олегом Дерипаскою.

Про це йдеться в розслідуванні американського телеканалу NBC News.

"Розслідування NBC News виявило, що $26 млн перейшли з рук в руки у вигляді позики між компанією, пов'язаною з Манафортом та олігархом Олегом Дерипаскою, мільярдером, який має тісні зв'язки з Кремлем", - йдеться в матеріалі.

Читайте також: Мін'юст США вимагає дані про роботу Манафорта на Януковича

Телеканал ознайомився з фінансовими звітами, поданими компаніями на Кіпрі та на Кайманових островах, згідно з якими стало відомо про загальну суму бізнес-операцій, яка сягає $60 млн за останні десять років.

Нагадаємо, Пол Манафорт був причетний до президентської кампанії проросійського ставленика в Україні Віктора Януковича. Під час президентської кампанії Трампа в 2016 році були оприлюднені звіти з "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, згідно з якими Манафорт отримав мільйонні суми та приховав їх від податкової.

Він був змушений піти з президентської кампанії Трампа, і зараз є одним із центральних фігурантів розслідування ФБР щодо втручання Росії у президентські вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-