У Берліні відкрився другий форум Бориса Нємцова

У Берліні відкрився другий форум Бориса Нємцова

Фото
Укрінформ
Другий форум Бориса Нємцова відкрився в понеділок у Берліні в день народження політика, якому 9 жовтня виповнилося б 58 років.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу в Німеччині.

Тема дводенного заходу – «Політика без стратегії? Лабораторія майбутнього для Росії та Євросоюзу: відповіді на майбутні виклики і вирішення можливих проблем».

«Ми будемо говорити про майбутнє, про майбутнє в різних сферах нашого життя», - заявила, відкриваючи Форум, дочка загиблого політика Жанна Нємцова.

У Берліні відкрили форум Бориса Нємцова

Вона заснувала Фонд Бориса Нємцова, який разом з Фондом Фрідріха Наумана за свободу організував захід.

Читайте також: У Берліні відкривають “форум Нємцова” - задля російсько-європейського діалогу

У перший день роботи, крім Нємцової до присутніх звернулися колишній глава МВС Німеччини Герхарт Баум і письменниця Аліса Ганієва. У другий день передбачені дискусії на теми «Лідери і суспільство в Росії і Європі: куди ми рухаємося?» і нові форми світового порядку, культури, громадянськості, економіки та комунікацій.

Серед гостей - федеральний координатор громадського руху «Відкрита Росія» Володимир Кара-Мурза молодший, заступник голови Партії народної свободи Ілля Яшин, екс-депутат Держдуми Дмитро Гудков, вдова Олександра Литвиненка. В цілому ж, представництво виглядає цього році набагато скромнішим, ніж у минулому, коли в Берліні у ці ж дні проходив перший такий форум.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-