В Японії обшукали два заводи Nissan через дані про недбалі перевірки авто

В Японії обшукали два заводи Nissan через дані про недбалі перевірки авто

Укрінформ
На двох підприємствах Nissan в Японії провели обшуки у зв’язку із інформацією про неналежну перевірку автомобілів перед їх відправкою дилерам.

Про це повідомляє Reuters.

«У Міністерстві транспорту Японії заявили, що провели в середу обшуки на двох автомобільних заводах Nissan у рамках розслідування інформації про неавторизовані перевірки на фінальному етапі збору автівок», - йдеться у повідомленні.

Агентство нагадує, що Nissan оголосив цього тижня про відкликання усіх 1.2 млн пасажирських транспортних засобів, проданих у Японії протягом останніх трьох років, після того, як стало відомо, що фінальну перевірку автомобілів на шести заводах проводили неавторизовані механіки. «Два поінформовані джерела розповіли, що на документах, які підтверджували фінальну перевірку автомобілів, стояли підписи авторизованих механіків, хоча насправді огляд проводили неавторизовані співробітники підприємства», - йдеться у матеріалі.

Нагадаємо: минулого року із величезними проблемами зіткнувся інший автовиробник – Volkswagen, який входить до складу концерну Porsche AG. Тоді з'ясувалося, що програмне забезпечення в автомобілях VW під час тестів приховує реальні обсяги викидів шкідливих газів в атмосферу. Хоча Volkswagen погодився виплатити по всьому світу мільярдні компенсації, компанію ще очікують численні судові позови.

Фото: Dreamstime

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-