Трамп про КНДР: Переговори з маленькою людиною-ракетою — марна витрата часу

Трамп про КНДР: Переговори з маленькою людиною-ракетою — марна витрата часу

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вважає, що подальші зусилля США зі встановлення мирного діалогу з режимом Північної Кореї будуть марними. 

Про це він написав у серії твітів у неділю, передає Укрінформ.

"Я сказав Рексу Тіллерсону, нашому чудовому держсекретарю, що він марно витрачає свій час, намагаючись вести переговори з маленькою людиною-ракетою", - зазначив глава Білого дому.

У наступному пості, розміщеному через хвилину, Трамп звернувся безпосередньо до глави Держдепу: "Побережи свою енергію, Рексе, ми зробимо те, що має бути зроблено!"

Як повідомляв Укрінформ, Рекс Тіллерсон перебуває у міжнародному турне країнами Азії. Напередодні він провів переговори з китайським вищим керівництвом. Однією з головних тем стало врегулювання питання щодо впливу Пекіна на режим у Пхеньяні на тлі порушень з боку КНДР кількох резолюцій Ради безпеки ООН та введення проти Північної Кореї міжнародних санкцій. 

У суботу Державний департамент США поширив заяву, у якій вказав, що режим КНДР "не показав жодних ознак того, що зацікавлений або готовий до переговорів про денуклеаризацію".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-