Трамп їде у масштабне турне країнами Азійсько-Тихоокеанського регіону

Трамп їде у масштабне турне країнами Азійсько-Тихоокеанського регіону

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп наступного тижня розпочне тривале міжнародне турне країнами Азійсько-Тихоокеанського регіону, під час якого обговорюватиме економічну взаємодію, політичну ситуацію в регіоні та реагування на загрозу Північної Кореї.

Про це поінформували у п'ятницю в Білому домі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Президент Дональд Трамп і перша леді Меланія Трамп відвідають Японію, Південну Корею, Китай, В'єтнам, Філіппіни та Гаваї в період з 3 по 14 листопада 2017 року", - йдеться в повідомленні. 

Американський лідер планує провести двосторонні, багатосторонні зустрічі та взяти участь у ряді подій, включаючи Азійсько-Тихоокеанський економічний саміт з питань економічного співробітництва та Саміт Асоціації країн Південно-Східної Азії, "демонструючи свою постійну прихильність до альянсів та партнерських відносин Сполучених Штатів у регіоні", зазначили в Білому домі. 

Читайте також: Білий дім перевіряє, як Іванка Трамп та її чоловік використовують пошту

Трамп обговорить важливість вільного та відкритого Індо-Тихоокеанського регіону для процвітання та безпеки Америки, зауважили в Білому домі. Він також підкреслить важливість справедливих та взаємних економічних зв'язків з торговими партнерами Америки

При цьому наголошується, що візити президента спрямовані на "посилення міжнародної рішучості протистояти загрозі Північної Кореї та забезпечення повноцінної, підзвітної та незворотної денуклеаризації Корейського півострова".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-