Трамп пообіцяв лідеру КНДР випробування, яких той ще не бачив

Трамп пообіцяв лідеру КНДР випробування, яких той ще не бачив

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у відповідь на черговий демарш північнокорейського лідера Кім Чен Ина щодо випробування водневої бомби в Тихому океані назвав його божевільним та пригрозив серйозними випробуваннями.

Про це глава Білого дому написав у своєму Твітері.

"На Кім Чен Ина з Північної Кореї, який, очевидно, є божевільним, та який не надає значення голоду чи загибелі своїх людей, чекають випробування, яких у нього ніколи не було раніше!", - зазначив Трамп.

Свою заяву американський президент розмістив після того, як лідер режиму в Пхеньяні оголосив про намір випробувати водневу бомбу в Тихому океані.

Читайте також: У Трампа розповіли деталі нових санкцій США проти КНДР

Ин таким чином відповів на висловлювання Дональда Трампа, який пообіцяв з трибуни ООН, що Сполучені Штати можуть повністю знищити КНДР.

"США мають велику силу й витримку, але якщо ми будемо вимушені захищати себе чи своїх союзників, у нас не залишиться іншого вибору, окрім повного знищення Північної Кореї. Людина-ракета перебуває на самовбивчій місії як для себе самого, так і для свого режиму. США готові, охочі та спроможні. Однак, сподіваюся, у цьому не буде необхідності", - заявив Трамп.

Президент США підкреслив, що денуклеризація - це єдине прийнятне майбутнє для Північної Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-