У Трампа розповіли деталі нових санкцій США проти КНДР

У Трампа розповіли деталі нових санкцій США проти КНДР

Укрінформ
Зокрема суднам, які побували в КНДР, заборонено відвідування США впродовж 180 днів, а також надано додаткові повноваження секретарю Держказначейства щодо запровадження санкцій проти фізичних осіб

Про це повідомляє Білий дім.

"Протизаконні, дестабілізуючі та репресивні дії і політика уряду Північної Кореї являють собою постійну загрозу національній безпеці, зовнішній політиці, економіці США та порушення міжнародних відносин США. Ми повинні максимально чинити тиск на Північну Корею, щоб продемонструвати її керівництву, що найкращий і єдиний шлях - повернутися до денуклеаризації", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Трамп підписав указ про нові санкції проти КНДР

Таким чином, санкції були введені щодо фізичних і юридичних осіб, які займаються торгівлею з Північною Кореєю, а також фінансових установ, які сприяють цій торгівлі.

Також США ввели санкції щодо судноплавних і торговельних мереж Північної Кореї і видали 180-денну заборону на відвідування Сполучених Штатів суден і літаків, які відвідали Північну Корею.

Крім того, указ дає повноваження секретарю Казначейства після консультації Державним секретарем вводити санкції щодо осіб, які мають бізнес в будівництві, енергетиці, сфері фінансових послуг, рибальстві, інформаційних технологіях, обробній промисловості, медицині, вугільній і гірничорудній, текстильній та транспортній галузях у Північній Кореї; а також володіють, контролюють або експлуатують будь-який морський, аеро- або сухопутний порт в'їзду до Північної Кореї; а також вчинили принаймні один значний імпорт або експорт до Північної Кореї будь-яких товарів, послуг або технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-