Трамп в ООН пригрозив знищити Північну Корею

Трамп в ООН пригрозив знищити Північну Корею

Укрінформ
США можуть змести з лиця Землі Північну Корею, якщо агресивні дії Пхеньяна змусять їх захищатися.

Про це заявив президент США Дональд Трамп під час свого виступу на Генеральній асамблеї ООН у Нью-Йорку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«США мають велику силу і витримку, але якщо ми будемо вимушені захищати себе чи своїх союзників, то у нас не залишиться іншого вибору, окрім повного знищення Північної Кореї. Людина-ракета перебуває на самовбивчій місії як для себе самого, так і для свого режиму. США готові, охочі та спроможні. Однак, сподіваюся, у цьому не буде необхідності», - сказав Трамп.

За його словами, денуклеризація - це «єдине прийнятне майбутнє для КНДР».

Читайте також: Трамп в ООН закликав поважати суверенітет України

Трамп також подякував членам Ради безпеки ООН за нові санкції проти Північної Кореї, але закликав до подальших дій. «Треба зробити значно більше. Прийшов час усім народам працювати разом, аби ізолювати режим Кіма, поки він не припинить свою ворожу поведінку», - наголосив президент США.

Окрім цього, він засудив міжнародну торгівлю із Пхеньяном. «Обурливо, що деякі держави не лише торгують із цим режимом, але й озброюють його, постачають і надають фінансову підтримку країні, яка погрожує світові ядерним конфліктом», - зазначив Трамп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-