Трюдо назвав пріорітети зовнішньої політики Канади

Трюдо назвав пріорітети зовнішньої політики Канади

Укрінформ
У своїй зовнішній політиці Канада керуватиметься принципами різноманітності, прийняття і співчуття.

Про це по завершенні свого перебування на Генеральній асамблеї ООН у Нью-Йорку заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, передає кореспондент Укрінформу.

«Перед обличчям глобальних викликів Канада продовжуватиме відстоювати на світовій арені різноманітність, прийняття і співчуття. Ми не зможемо збудувати кращий світ, якщо не працюватимемо разом, не поважатимемо наші відмінності, не захищатимемо вразливих і не поставимо людину у центр усіх своїх рішень», - сказав Трюдо.

Читайте також: Канада засуджує расизм та ксенофобію – Трюдо

У офісі прем'єра додали, що уряд Канади «відданий зміцненню багатосторонності і заснованого на правилах світового порядку, відстоюванню інклюзивності та просуванню прав людини, у тому числі гендерної рівності, збільшення ролі жінок і примирення із корінними народами».

Як відомо, у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку тривають загальнополітичні дебати у рамках є 72 сесії Генеральної асамблеї ООН. У дискусії на вищому рівні беруть участь глави держав та урядів з понад 120 країн. Україну на цьому форумі представляє президент Петро Порошенко.

Читайте також: Порошенко у Канаді узгодить позиції із «друзями України» - посол

Головна тема цьогорічних дебатів: «Орієнтація на людей - прагнення до миру та гідного життя для всіх на стабільній планеті».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-