У Ростові-на-Дону згорів 10-поверховий готель, є загиблі

У Ростові-на-Дону згорів 10-поверховий готель, є загиблі

Відео
Укрінформ
За фактом пожежі в 10-поверховому готелі в центрі Ростова-на-Дону, на якому загинули, як мінімум, дві людини, російські слідчі почали дослідчу перевірку.

Про це повідомляють РІА "Новости" з посиланням на представника Слідкому РФ по Ростовській області Галину Гагалаєву. 

"У слідчі органи СК Росії по Ростовській області надійшло повідомлення про виявлення тіл двох чоловіків в ході гасіння пожежі в готелі, розташованому по провулку Семашка в місті Ростов-на-Дону. За цим фактом організовано проведення дослідчої перевірки", - сказала Гагалаєва.

Очевидці великої пожежі в готелі в центрі Ростова-на-Дону розповіли, що з вікон будівлі, що спалахнула, вистрибували діти, не менше п'яти осіб. Вони залишилися живі. 

Читайте також: На даху київської багатоповерхівки пролунав потужний вибух, є постраждалі

Десятиповерхова будівля готелю горіла в центрі Ростова-на-Дону в провулку Семашка. Пожежі було присвоєно третій ранг складності. В результаті пожежі загинули, як мінімум, дві людини. З готелю, сусідніх будинків і дитсаду евакуйовано більше 400 осіб, у тому числі 61 дитина.

Це вже третя велика пожежа в Ростові-на-Дону за останній час. Наприкінці серпня вогонь охопив приватні будинки в районі Театрального спуску поряд з головною площею міста. Тоді було пошкоджено більше ста будівель, 58 осіб звернулися по допомогу до медиків. При розборі завалів рятувальники знайшли тіло одного загиблого.

Крім того, напередодні вогонь охопив три приватних будинки площею 250 квадратних метрів. Близько 20 осіб було евакуйовано.

Експерти говорили, що вказані дві пожежі, швидше за все, пов'язані з боротьбою забудовників за цінну територію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-