Радник Трампа намагався влаштувати зустріч його команди з людьми Путіна - CNN

Радник Трампа намагався влаштувати зустріч його команди з людьми Путіна - CNN

Укрінформ
Слідчі Конгресу США виявили електронний лист від старшого радника президента США Дональда Трампа Ріка Дірборна, в якому йшлося про спробу організувати торік зустріч між членами виборчої команди Трампа і президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на джерела. 

"Радник Рік Дірборн, який зараз є заступником глави адміністрації президента Дональда Трампа, торік направив коротке електронне повідомлення членам виборчої команди, що містить інформацію про людину, яка намагалася встановити контакт між високопоставленим оточенням Трампа і Путіним", - повідомили джерела телеканалу.

Читайте також: Трамп розкритикував сенаторів за ухвалення санкцій проти РФ

Як зазначається, єдине, що говорилося про цю людину в повідомленні,  - що вона була з "WV". На думку одного з джерел, мається на увазі "West Virginia", тобто "Західна Вірджинія".

Одне з джерел заявило, що, як вважають, ця особа мала політичні зв'язки в Західній Вірджинії, але деталі про запит і хто його ініціював - залишається невизначеним.

Дірборн не прокоментував цю інформацію, речниця Білого дому Сара Сандерс також відмовилася від коментарів. "Ми не збираємося коментувати гіпотетичний витік документів", - заявила вона.

Фото: https://www.popsugar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-