ЗМІ повідомили про зустріч сина Трампа з росіянами, невідому раніше

ЗМІ повідомили про зустріч сина Трампа з росіянами, невідому раніше

Укрінформ
Дональд Трамп-молодший, Джаред Кушнер та Пол Манафорт у розпал президентської кампанії минулого року мали невідому раніше зустріч з російським юристом, яка має безпосередній зв'язок з Кремлем.

Про це повідомило в суботу американське центральне видання The New York Times.

"Старший син президента Дональд Трамп-молодший провів зустріч з російським адвокатом (жінкою – ред.), яку пов'язують з Кремлем, у будівлі Trump Tower через два тижні після того, як його батько став офіційним кандидатом у президенти від Республіканської партії", - зазначає видання.

Читайте також: Іванку Трамп розкритикували: зайняла місце батька на засіданні G20

Йдеться про невідому раніше зустріч з російським юристом Наталією Весельницькою. Під час розмови у Trump Tower були також присутні керівник президентської кампанії Пол Манафорт та зять президента Джаред Кушнер, який зараз обіймає посаду старшого радника в Білому домі.

Представники Кушнера та Трампа-молодшого підтвердили факт зустрічі виданню. Однак син президента заперечив будь-який зв'язок переговорів з президентською кампанією.

"Це була коротка ознайомча нарада, я попросив Джареда й Пола заглянути. Ми обговорювали, насамперед програму про усиновлення російських дітей, яка була активною й популярною серед американських сімей кілька років тому й потім була скасована російським урядом", - заявив Трамп-молодший.

Читайте також: Кремль: Трамп і Путін домовилися створити "спецканал" для врегулювання в Україні

Він підкреслив, що після розмови не було продовження контактів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-