Іванку Трамп розкритикували: зайняла місце батька на засіданні G20

Іванку Трамп розкритикували: зайняла місце батька на засіданні G20

Фото
Укрінформ
Донька президента США Іванка Трамп, яка також обіймає посаду радника в Білому домі, зайняла місце свого батька серед інших лідерів на одному із засідань саміту G-20 в Гамбурзі, чим спровокувала хвилю скандалу й критики на свою адресу.

Про це повідомляє американське впливове видання The Washington Post.

Іванку Трамп зняли на фото, коли вона зайняла місце свого батька на робочому засіданні в суботу "Партнерство з Африкою, міграція та здоров'я", йдеться в публікації. Фотографію спочатку розмістила у себе на Twitter російська учасниця зустрічі, але потім твіт був видалений, хоча фото зберіглося в мережі.

На ньому видно, як Іванка Трамп сидить між прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей і головою КНР Сі Цзіньпіном. Поруч знаходиться канцлер Німеччини Ангела Меркель та інші глави держав.

"Критикам не сподобалася ідея, що президента заміщувала його дочка, вони вказували на те, що вона не була обрана та не має кваліфікації, щоб представляти Сполучені Штати на заходах високого рівня", - зазначає видання.

Читайте також: Трамп анонсував "дуже потужну" торговельну угоду з Британією

Присутність доньки президента на зустрічі найвищого рівня була дещо незвичною, зважаючи на те, що в таких ситуаціях, коли глава держави відсутній, зазвичай запрошуються міністри закордонних справ.

Після того, як виник скандал, речник Іванки Трамп розповів, що вона "приєдналася до зустрічі за головним столом на короткий час, коли президент мав вийти".

Як повідомляв Укрінформ, 7-8 липня в німецькому Гамбурзі відбулася зустріч найвищого рівня "Великої двадцятки", на якій серед інших був присутній Дональд Трамп на чолі делегації США.

Фото: ndtv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-