Додон заявив, що не підпише закон про заборону “Путінпропу”

Додон заявив, що не підпише закон про заборону “Путінпропу”

Укрінформ
Президент Молдови Ігор Додон не підпише закон про заборону ретрансляції російських політичних та інформаційних телепрограм, якщо такий буде прийнятий.

Так він прокоментував ініціативу правлячої Демократичної партії на законодавчому рівні заборонити на території країни російську телевізійну пропаганду, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Щодо заборони так званої «російської пропаганди». Чергова провокація Демпартії і контрольованої нею парламентської більшості на адресу нашого стратегічного партнера Російської Федерації. Заявляю з усією відповідальністю, що сьогоднішній законопроект про так звану «пропаганду», зареєстрований демократами, не буде промульгований президентом Республіки Молдова», - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Раніше лідер Демократичної партії Влад Плахотнюк заявив, що в парламенті зареєстрований законопроект про заборону на території Молдови російської політичної та інформаційної телевізійної пропаганди.

Згідно з молдавським законодавством, якщо президент відмовляється підписувати ухвалений парламентом закон, то парламент, у свою чергу, має право повторно ухвалити закон з його подальшою публікацією в Офіційному моніторі Республіки Молдова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-