Поліція ідентифікувала нападників з Лондонського моста

Поліція ідентифікувала нападників з Лондонського моста

Укрінформ
Лондонська поліція встановила особи трьох нападників, які у ніч проти 4 червня наїхали фургоном на перехожих у центрі британської столиці, а згодом атакували людей ножами. 

Про це повідомляє DW

Глава Скотланд-Ярда Крессіда Дік заявила, що імена зловмисників оприлюднять, "як тільки це буде можливо в умовах поліцейської операції". Вона також наголосила на нагальній необхідності встановити можливих пособників терористів.

За словами Дік, останні напади у Великій Британії, включно із терактом у Лондоні, не керувалися з-за кордону. "В усіх останніх атаках, думаю, центр контролю був усередині країни", - заявила керівник лондонських поліцейських. 

Водночас вона додала, що поліція постійно відстежує можливе режисирування нападів зовнішніми силами.

Повідомляється, що сьогодні контртерористичні підрозділи провели обшуки у двох помешканнях у лондонських районах Ньюем та Баркінг і затримали "кілька" людей у рамках розслідування теракту. 

Нагадаємо, у ніч проти 4 червня на Лондонському мосту фургон в'їхав у пішоходів, а потім пасажири фургона напали на людей з ножами. Семеро людей загинули, у лікарнях перебувають 48 постраждалих, 21 з них у критичному стані. Поліція заарештувала 12 осіб у зв'язку з терактом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-