Через скандали навколо Трампа 500 найбагатших людей збідніли на $35 мільярдів

Через скандали навколо Трампа 500 найбагатших людей збідніли на $35 мільярдів

Укрінформ
У середу, 17 травня, через скандали навколо президента США Дональда Трампа та падіння світового фондового ринку 500 найбагатших людей світу втратили 35 млрд доларів. 

Про це повідомляє Bloomberg

"Найбагатші у світі люди втратили $35 млрд у середу, коли світові фондові ринки похитнулися через політичні потрясіння в США", - йдеться у повідомленні.

Видання пише, що світові фондові індекси впали після того, як Білий дім огорнула політична нестабільність через новини про зв'язки Трампа з Росією, а також після скандалу зі звільненням директора ФБР Джеймса Комі.

Як повідомляється, за один день Білл Гейтс, найбагатша людина у світі, що володіє $86,8 млрд, втратив $1 млрд, а акції Microsoft впали на 2,8%. Засновник Amazon Джефф Безос втратив $1,7 млрд через падіння акції його компанії на 2,2%. Також статки іспанського магната, засновника компанії Inditex та власника 6750 магазинів у 88 країнах світу, Амансіо Ортеги зменшилися за день на $325 млн. 

Зазначається, що найбільше постраждав засновник компанії Facebook Inc. Марк Цукерберг. Після падіння акції соцмережі на 3,3%, він втратив $2 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-