Трамп знав, що Флінн перебуває під слідством, втім призначив його радником - ЗМІ

Трамп знав, що Флінн перебуває під слідством, втім призначив його радником - ЗМІ

Укрінформ
Як виявилося, Дональд Трамп ще до інавгурації дізнався, що Майкл Флінн знаходиться під федеральним слідством, але все одно призначив його на важливу посаду в Білому домі.

Про це повідомило з посиланням на джерела, обізнані зі справою, американське центральне видання The New York Times.

"Майкл Флінн розповів перехідній команді  за кілька тижнів до інавгурації президента Трампа, що він перебував під федеральним слідством через приховану діяльність як оплачений лобіст Туреччини під час кампанії", - повідомили виданню двоє людей, ознайомлених зі справою.

Вперше це сталося 4 січня у розмові з Дональдом Макганом, який зараз є юристконсультом Білого дому. Через два дні відбулося спілкування між адвокатом Фліна і юристами перехідної команди.

Це свідчить про обізнаність Дональда Трампа щодо небезпеки призначення Флінна його радником набагато раніше до інавгурації 20 січня, а також його зустрічей з Бараком Обамою і в.о. генпрокурора Саллі Єйтс, які також наголосили йому про це.

Тим не менше, незважаючи на попередження, Дональд Трамп зробив Флінна своїм радником з питань національної безпеки. Ця посада забезпечила Флінну доступ безпосередньо до президента і майже до кожної таємниці спецслужб США.

Фото:  independent.co.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-