Трампу подарували шаблю і порадили розправитися нею з пресою

Трампу подарували шаблю і порадили розправитися нею з пресою

Відео
Укрінформ
Глава Департаменту внутрішньої безпеки США Джон Келлі жартома порадив президенту Трампу розправитися з пресою за допомогою шаблі, яку йому подарували на церемонії випуску в Академії Берегової охорони.

Кадри з невдалим жартом міністра, сказаними не на мікрофон, але все ж виразно почутими, продемонстрував центральний американський телеканал CNN.

"Використовуйте це проти преси, сер", - запропонував Келлі президенту Трампу, який після вручення йому шаблі сів стілець поруч з міністром.

"Так, правильно", - відповів з посмішкою Трамп.

Попри те, що стільці, де сиділи чоловіки, стояли трохи поодаль трибуни, мікрофони все ж уловили цю коротку розмову.

Дональд Трамп у середу в першій половині дня виступив на церемонії випуску в Академії Берегової охорони в Нью-Лондоні.

Нагадаємо: напередодні ввечері в американських ЗМІ вибухнув черговий скандал з появою серйозних звинувачень, що Трамп міг чинити тиск на правосуддя по відношенню до його екс-радника Майкла Флінна. В разі підтвердження це може загрожувати початком процесу імпічменту президента.

Сам же Трамп і його оточення поки уникають коментарів відносно появи цієї інформації. Водночас, демократи в американському Конгресі закликали створити спеціальну комісію, яка розслідувала би зв'язки оточення Трампа з росіянами, а також перевірила би факти, поширені напередодні американськими медіа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-