У Трампа заявили, що він не має бізнесу з росіянами, але декларації не показали

У Трампа заявили, що він не має бізнесу з росіянами, але декларації не показали

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп офіційно не має ні прибутків, ні інвестицій, ні заборгованостей перед росіянами, що документально підтверджується у його податкових деклараціях за останні десять років.

Про це йдеться в офіційному листі від юриста глави Білого дому, який отримало у своє розпорядження інформагентство AP

"Юрист президента Дональда Трампа стверджує, що його податкові декларації за останні десять років не відображають будь-яких прибутків будь-якого типу з російських джерел, за деякими винятками", - йдеться в повідомленні.

У Трампа досі не оприлюднили копії його податкових декларацій, тому перевірити ці висновки самостійно немає можливості.

У листі від юриста з команди президента йдеться, що підприємства, контрольовані Трампом не мають інвестицій з боку росіян, так само як немає і заборгованості Трампа перед російськими кредиторами. Водночас, у документі вказується прибуток від театралізованого заходу Міс Всесвіт 2013, що проходив у Москві, а також від продажу майна російському мільярдеру в 2008 році на суму $95 млн.

У Білому домі підтвердили, що Трамп попросив свого юриста скласти цей лист у відповідь на запит сенатора-республіканця Ліндсі Грема, який очолює один із комітетів Конгресу і залучений до втручання Росії у президентські вибори в США. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-