Трамп каже, що це Путін попросив його зустрітися з Лавровим

Трамп каже, що це Путін попросив його зустрітися з Лавровим

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп підтвердив, що його російський колега Володимир Путін попросив про зустріч з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим.

Про це повідомляє CNN.

"Коли я розмовляв з Путіним, він запитав мене, чи зустрінуся я з Лавровим, чи ні. Що мені треба було сказати - "ні, я не зустрінуся з ним"? Я відповів, що зустрінуся", - пояснив Трамп. 

Зазначається, що Путін попросив Трампа про зустріч з Лавровим під час нещодавної телефонної розмови.

За словами американського президента, він не був стурбований тим, що його рішення провести зустріч з Лавровим через день після звільнення директора ФБР Джеймса Комі буде розкритиковане. 

"Я ніколи не думав про це. Зустріч була запланована достатньо давно, і, чесно кажучи, я міг би почекати, але яка різниця?", - наголосив Трамп.

Також про прохання Путіна стосовно зустрічі Трампа з Лавровим писало видання Politico.

"Він (Трамп - ред.) вирішив прийняти його, тому що Путін попросив його... Путін спеціально просив про зустріч, коли вони в останній раз розмовляли", - сказав прес-секретар Білого дому після зустрічі Лаврова з Трампом.

Як повідомляється, зустріч Лаврова з президентом США в Білому домі стала першою з 2013 року, кілька років адміністрація Обами відмовляла Лаврову в аудієнції. "Росіяни благали нас протягом багатьох років про зустріч... Вони постійно прагнуть до неї, і ми постійно говоримо ні", - заявило джерело.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-