Німеччина може ввести санкції проти КНДР

Німеччина може ввести санкції проти КНДР

Укрінформ
Німеччина планує перекрити джерело доходів посольства Північної Кореї, яке заробляє "п'ятизначні суми" на власному хостелі та центрі конференцій у Берліні.

Про це повідомляє DW.

Інформацію про те, що посольство заробляє великі кошти на власному хостелі та центрі конференцій, підтвердило міністерство закордонних справ Німеччини, після того, як її опублікували німецькі ЗМІ, зокрема видання Süddeutsche Zeitung, телеканали NDR та WDR.

Оскільки посольство розташоване поруч із такими історичними об'єктами, як Бранденбурзькі ворота, на своїх недипломатичних послугах воно заробляло щомісяця "п'ятизначні суми", йдеться в повідомленнях медіа.

Німецький уряд застосує санкції до Північної Кореї заборонивши використання території посольства "будь-яким іншим чином, окрім як для дипломатичної та консульської діяльності". Такою є зокрема вимога резолюції ООН 2321, яка є реакцією на проведення Північною Кореєю п'ятих ядерних випробувань.

Нагадаємо, що ядерні випрбування та ракетні стрільби в КНДР непокоять світову громадськість. Низка країн посилила або запровадила нові санкції проти Північної Кореї з метою примусити Пхеньян відмовитися від ідеї розробки власної ядерної бомби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-