Активістці «Яблука» бризнули в обличчя хімрозчином, вона не бачить

Активістці «Яблука» бризнули в обличчя хімрозчином, вона не бачить

Укрінформ
У Москві скоєно напад на активістку «Яблука» Наталію Федорову, їй хлюпнули в обличчя хімічним розчином.

Про це повідомив в Twitter лідер московського відділення партії Сергій Мітрохін.

«На активістку ЯБЛУКА Наталю Федорову скоєно напад у Черемушках. Покидьок бризнув їй в обличчя хімрозчином. У неї пропав зір», - пише Мітрохін.

На сайті партії зазначається, що напад на Федорову стався поряд з її будинком: «Постраждала звернулася за медичною допомогою, з лікарні спрямовано телефонограму до поліції. Обставини справи уточнюються».

У партії напад пов'язали з громадською діяльністю Федорової. Вона виступала проти знесення п'ятиповерхівок на зустрічі з головою управи московських Черемушок.

Наталія Федорова - одна із захисників парку «Торфянка», де влада міста хотіла побудувати православний храм. В Черемушках вона брала участь у протесті проти забудови місця, де знаходилась бібліотека ІНІСН. Місцеві жителі виступають за відновлення бібліотеки.

Як повідомлялося, 27 квітня на російського опозиціонера Олексія Навального напали, коли він вийшов з офісу Фонду Боротьби з корупцією у Центрі міжнародної торгівлі на Global Event Forum. Йому облили обличчя зеленкою, спричинивши хімічний опік ока.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-