Розвідкомітет Сенату США допитає 20 осіб у справі втручання РФ у вибори

Розвідкомітет Сенату США допитає 20 осіб у справі втручання РФ у вибори

Укрінформ
Комітет з питань розвідки Сенату США має намір допитати під час слухань два десятки осіб у рамках розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в США, а також зв'язків оточення нинішнього глави Білого дому з урядом Росії.

З відповідною заявою виступили в середу в Вашингтоні представники керівництва Комітету, передає власний кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні ми зробили 20 запитів для фізичних осіб, які будуть опитані в Комітеті", - заявив голова Комітету, сенатор-республіканець Річард Берр.

Він підкреслив, що розслідування триває, і щодня доводиться відокремлювати факти від домислів, що зрештою веде до конкретних фактів та імен.

"Масштаби цього розслідування поширюватимуться до тих меж, куди вказуватимуть дані розвідки", - зауважив Берр.

Його колега-демократ, старший член Комітету сенатор Марк Уорнер, зі свого боку пообіцяв довести розслідування до кінця, дослівно - "до самого дна".

"Ми маємо серйозні занепокоєння відносно того, що росіяни зробили та продовжують робити по всьому світу", - підкресли він.

За його словами, зараз стає відомими все більше фактів про методи роботи росіян.

Як вже стало відомо, серед тих, хто свідчитиме на слуханнях в Сенаті, буде також колишній радник з питань національної безпеки президента Трампа Майкл Флінн, який пішов з посади, коли з'ясувалося, що він збрехав на попередніх слуханнях в Сенаті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-