У Трампа заперечують, що завадили екс-генпрокурору свідчити на слуханнях щодо РФ

У Трампа заперечують, що завадили екс-генпрокурору свідчити на слуханнях щодо РФ

Укрінформ
У адміністрації президента США заперечили інформацію The Washington Post про те, що слухання щодо Росії за участю колишнього в.о.генпрокурора Саллі Єйтс в Конгресі, з якою у Трампа мав місце конфлікт, були заблоковані на прохання Білого дому.

Про це заявив у вівторок під час брифінгу речник адміністрації Трампа Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я сподіваюся, що вона свідчитиме про це. Я з нетерпінням чекаю цього… Повідомлення у Washington Post на 100% невірні", - заявив Спайсер у відповідь на прохання прокоментувати публікацію у ЗМІ.

Газета The Washington Post повідомила у вівторок, що Білий дім не хотів, щоб колишній високопосадовець адміністрації Обами та в.о. генпрокурора в період перших днів президентства Трампа Саллі Єйтс, давала свідчення перед Комітетом Палати представників з питань розвідки. Слухання мали пройти в рамках розслідування можливого впливу Росії на президентські вибори в США. Крім того, одним із окремих питань називаються зв'язки оточення Трампа з представниками російського уряду.

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня Голова Комітету з питань розвідки Палати представників США Девід Нуньєс скасував відкриті слухання щодо втручання Росії у внутрішні справи Сполучених Штатів, призначені на 28 березня. На них мали виступити колишній директор Національної розвідки США Джеймс Клеппер, екс-глава ЦРУ Джон Бреннан і колишня в.о. генпрокурора Саллі Єйтс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-