У Конгресі США пообіцяли зберігати тверду позицію щодо Криму

У Конгресі США пообіцяли зберігати тверду позицію щодо Криму

Укрінформ
Члени американського Конгресу, які твердо виступали за невизнання анексії Криму та повернення півострова під контроль України, зберігатимуть міцну позицію й надалі.

Про це заявив у вівторок в Вашингтоні конгресмен від штату Огайо Стів Чабот, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Санкції проти Росії не тільки не повинні бути скасовані, вони мають бути посилені", - заявив американський законодавець під час експертної дискусії в Конгресу на тему: "Крим: відображення трьох років російської окупації".

Чабот наголосив, що він і конгресмени, які підтримують Україну в Палаті представників, "продовжать утримувати тверду позицію проти Росії" на тлі її агресії в регіоні.

"Ми робимо це не тільки задля безпеки й стабільності наших партнерів і союзників у регіоні, але також для безпеки американського народу", - підкреслив член Палати представників США.

У цьому зв'язку він нагадав про те, що в нижній палаті американського Конгресу знову внесено на розгляд законопроект H.R.463 "Акт про невизнання анексії Криму".

"Наш обов'язок – ніколи не допустити цієї зміни кордонів, особливо зараз, у нинішній час змін", - підкреслив Чабот.

Конгресмен наголосив, що Росія повинна понести за окупацію півострова високу ціну та повернути все на свої місця. І таку позицію США поділяють всі країни-члени НАТО, Європейського Союзу та вільного світу, зауважив американський законодавець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-