Глава МЗС Франції засудив захоплення українських підприємств на Донбасі

Глава МЗС Франції засудив захоплення українських підприємств на Донбасі

Укрінформ
Міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро засудив захоплення українських підприємств бойовиками Донбасу.

Про це йшлося в телефонній розмові Еро з главою МЗС країни-агресора Сергієм Лавровим, повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Міністерства закордонних справ Франції.

"Міністри домовилися активізувати зусилля у нормандському форматі з реалізації мінських угод, тим часом ситуація в регіоні продовжує викликати занепокоєння", - пише прес-служба.

Еро зазначив, що так звана експропріація підприємств терористами не веде до вирішення конфлікту на Донбасі.

Прес-служба міністерства повідомляє також, що Еро і Лавров обговорили ситуацію в Сирії напередодні переговорів про перехідний політичний процес, які повинні поновитися 23 березня в Женеві.

Як повідомляв Укрінформ, РНБО 15 березня вирішив тимчасово припинити переміщення вантажів через лінію зіткнення в зоні проведення АТО. Виняток зроблено лише для гуманітарних вантажів - українських, міжнародних організацій, ООН, Червоного Хреста та ін., ліків, товарів першої необхідності. Це рішення було прийнято з огляду на різку ескалацію російської агресії проти України, а також силове захоплення українських підприємств, розташованих на території окремих районів Донецької та Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-