У Франції оголосили терористичну тривогу у зв'язку із стріляниною у школі

У Франції оголосили терористичну тривогу у зв'язку із стріляниною у школі

Оновлено
Укрінформ
Уряд Франції запустив по країні сповіщення, що попереджають про терористичну загрозу, у зв'язку з нападом у середній школі Алексіса де Токвіля в місті Грасс. 

Про це повідомляє АР.

«Французький уряд розіслав попередження про напад у середній школі Алексіса де Токвіля в південному французькому місті Грасс», - йдеться в повідомленні.

Розсилання попереджень про терористичну загрозу було проведено за допомогою системи сповіщення на мобільні пристрої громадян, які запровадив уряд країни після смертоносних атак у листопаді 2015 року в Парижі.

Сьогодні в одній зі шкіл у французькому місті Грасс сталася перестрілка, щонайменше двоє людей отримали поранення. Поліція затримала 17-річного підлітка, який відкрив стрілянину, повідомляє Reuters з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

"17-річний учень був озброєний гвинтівкою, двома пістолетами і двома гранатами", - йдеться у повідомленні.

За словами джерела, хлопець раніше не був відомий поліції.

Інше джерело також повідомляє, що вогонь відкрили двоє учнів. Зазначається, що стріляли по директору школи, який отримав поранення.

"Один з двох був затриманий, а другий зник. Була паніка і учні сховалися в сусідньому супермаркеті", - сказало джерело.

Раніше повідомлялося, що внаслідок стрілянини, яка відбулася в французькій школі у містечку Грасс принаймні двоє осіб отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-