Нідерланди видворили турецького міністра соцполітики

Нідерланди видворили турецького міністра соцполітики

Укрінформ
Влада Нідерландів запобігла візиту міністра закордонних справ Туреччини Мевлюта Чавушоглу і міністра у справах сім'ї та соціальної політики Туреччини Фатми Бетуль Саян Каї до Роттердама для участі у зустрічі з турецькою громадою цієї країни.

Про це повідомляє Анадолу.

"Міністр у справах сім'ї і соціальної політики Туреччини Фатма Бетуль Сайан Кайа вилетіла з Кельна до Стамбула. Міністр сіла на приватний літак, виділений міністру у справах молоді та спорту Туреччини Акіфу Чагатаю Килиджу, який брав участь у ряді заходів у Німеччині", - вказується в повідомленні.

Фатму Бетуль Сайан Каю проводжав генконсул Туреччини в Кельні Гусейн Емре Енгін.

Раніше поліція Нідерландів затримала співробітників охорони Фатми Бетуль Саян Каї, яку спробували змусити вийти з машини. У підсумку турецький міністр у супроводі співробітників поліції була виселена з Нідерландів до Німеччини.

Разом з тим, співробітники правопорядку Нідерландів розігнали мітинг етнічних турків, які зібралися біля стін генконсульства в Роттердамі в знак підтримки турецького міністра.

МЗС Туреччини вже зажадав, щоб посол Нідерландів в Анкарі, перебувають на даний момент у відпустці поза межами Туреччини, не повертався певний час до виконання своїх обов'язків.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-