У Жешуві восени відбудеться перший форум

У Жешуві восени відбудеться перший форум "Польща-Україна"

Укрінформ
Восени цього року у Жешуві на півдні Польщі буде проведено форум “Польща-Україна”.

Про це під час форуму “Європа-Україна”, який відбувся 27-28 січня у Жешуві, заявив його організатор, програмний директор Економічного форуму у Криниці Зигмунт Бердиховський, передає власний кореспондент Укрінформу.

“У зв’язку з успіхом заходу, який тут відбувся, важливо поінформувати, що напевно ще восени ми підготуємо ще один захід, в якому центральне місце займе “Cхідний ярмарок” і чергові дебати, але вже польсько-українські, що стосуватимуться усіх форм співпраці України і Польщі”,- заявив Бердиховський.

За його словами, у цьогорічному форумі “Європа-Україна” участь взяли понад 800 учасників, що на кількасот осіб більше ніж торік, під час аналогічного форуму у Лодзі.

За його словами, більшу частину гостей склали представники України та ЄС.

Маршалок Підкарпатського воєводства Владислав Ортиль зазначив, що між воєводством й Інститутом східноєвропейських досліджень, який організовує форум, підписано угоду на п’ять років. Відтак, у Підкарпатському воєводстві буде організовано ще багато цікавих заходів.

Перший форум “Польща-Україна” відбувся у Вроцлаві в 2007 році, згодом упродовж 2008-2011 років – у Києві, в 2013 році у Будапешті, в 2014 році – у Криниці, а в 2015-2016 роках – у Лодзі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-