Спікер Палати Представників США підтримав жорстку ізоляцію Росії

Спікер Палати Представників США підтримав жорстку ізоляцію Росії

Укрінформ
Спікер Палати представників США, фактично, третя особа за ієрархією в американській владі, республіканець Пол Райан назвав введення нових санкцій проти Росії доречним, але запізнілим кроком, висловившись за сувору ізоляцію РФ.

Відповідну заяву він оприлюднив у четвер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Росія не поділяє інтересів Америки. Фактично, вона постійно прагне підірвати їх, сіючи небезпечну нестабільність у всьому світі", - заявив спікер нижньої палати Конгресу США.

При цьому впливовий республіканець не оминув можливості зайвий раз покритикувати адміністрацію Барака Обами.

"У той час, як сьогоднішні дії адміністрації є запізнілими, вони є доречним способом завершити вісім років невдалої політики з Росією", - наголосив Райан.

У цьому зв'язку він також зауважив, що це служить "яскравим прикладом неефективної зовнішньої політики нинішньої адміністрації, яка залишила Америку слабкішою в очах усього світу".

Нагадаємо, у четвер адміністрація Білого дому запровадила розширені санкції проти п'яти російських установ, у тому числі ГРУ і ФСБ, а також чотирьох фізичних осіб. Крім того, у США були оголошеними "небажаними персонами" 35 співробітників дипломатичних і консульських установ Росії в Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-