Lufthansa домовилася з профспілкою

Lufthansa домовилася з профспілкою

Укрінформ
Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa та профспілка пілотів Vereinigung Cockpit домовились про врегулювання трудового спору щодо підвищення оплати праці пілотів.

Про це повідомляє DW.

Як заявили у п'ятницю, 16 грудня, в авіакомпанії та у профспілці, врегулювання конфлікту має відбутись до кінця січня 2017 року. Для завершення переговорів запрошений посередник, щоб гарантувати ефективний процес примирення. У профспілці пообіцяли, що під час цієї процедури пілоти не страйкуватимуть.

Тим часом переговори між керівництвом авіакомпанії Eurowings, яка є дочірньою компанією Lufthansa, та профспілками UFO та ver.di, провалились. Переговори між сторонами відбувались у ніч на п'ятницю та стосувались підвищення зарплат бортпровідників.

Як повідомлялося, наприкінці листопада відбувся шестиденний страйк пілотів Lufthansa, внаслідок якого лише прямі збитки авіакомпанії становили 100 мільйонів євро. 29 листопада Lufthansa запропонувала підвищення заробітної плати для пілотів на 4,4 відсотка у два етапи, а також одноразову виплату в розмірі 1,8 місячної оплати праці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-