Футболісти РФ побили норвежців на дитячому турнірі

Футболісти РФ побили норвежців на дитячому турнірі

Укрінформ
Російські підлітки зі ставропольської футбольної команди "Космос" побили суперників у матчі команд у віковій категорії не старше 14 років на турнірі в Норвегії.

Про це повідомляє Meduza.

"Космос" грав з командою "Херд" з норвезького міста Олесунн. Один з російських футболістів отримав червону картку за грубе порушення правил, але через деякий час знову вибіг на поле і вдарив ногою норвежця. Потім на суперників накинулися інші російські гравці. Бійка не припинилася, навіть коли арбітр дав свисток про зупинку матчу", - йдеться у публікації.

На стадіон викликали поліцейських, але до моменту їх приїзду російські футболісти покинули поле. У поліції розповіли, що у одного з норвезьких гравців імовірно зламане ребро, хоча ці дані поки не підтверджені лікарями.

Організатори турніру зняли "Космос" з змагань. Російській команді присудили технічну поразку з рахунком 0:3, повідомляє норвезьке видання The Local.

"Ми знали від інших команд, які зустрічалися з росіянами, що вони грають дуже жорстко, але ми не думали, що це зайде так далеко. Ми шоковані тим, що трапилося", - заявив тренер "Херда" Тронд Лервік.

Фото: Herd

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-