У Кельні винесли вироки російським ультрас

У Кельні винесли вироки російським ультрас

Укрінформ
У Кельні завершився процес над п'ятьма росіянами за звинуваченням у побитті трьох іспанських туристів. Російських фанатів засудили до умовних термінів.

Про це повідомляє DW.

"Судовий процес над п'ятьма російськими футбольними хуліганами, які побили іспанських туристів біля Кельнського собору, пройшов у Кельні в п'ятницю, 29 липня. Один з обвинувачених отримав 12 місяців умовно, троє - по 10 місяців. П'ятий росіянин, Тимур П., в суді заявив, що встиг лише побачити бійку, але взагалі в ній участі не брав, і буде окремо доводити це в суді 17 серпня. Суд зазначив, що російські футбольні хулігани вп'ятьох діяли проти двох", - йдеться в повідомленні.

На лаву підсудних Кельнського земельного суду за звинуваченням у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, порушенні громадського порядку та опорі поліції потрапили двоє кухарів, менеджер, фінансовий аналітик і викладач математики. У залі суду вони закривали обличчя. Від останнього слова обвинувачені відмовилися.

У чотирьох з п'яти підсудних у момент затримання в крові було виявлено від 0,42 до 0,92 проміле алкоголю, у п'ятого - нуль, його тестували пізніше всіх.

Нагадаємо, в середині червня неподалік від головного залізничного вокзалу Кельна п'ятеро громадян РФ напали на трьох іспанських туристів (двох чоловіків і одну жінку), які роздавали наклейки антифашистського змісту. Обидвох іспанців жорстоко побили, одному з них зламали ніс. Незабаром поліція затримала правопорушників. У них були виявлені квитки на матчі чемпіонату Європи з футболу у Франції. Вдалося також встановити, що росіяни поверталися з Марселя до Москви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-