У Кишиневі тривають молдавсько-американські тренінги військових лікарів

У Кишиневі тривають молдавсько-американські тренінги військових лікарів

Укрінформ
На території військової частини мотопіхотної бригади імені Штефана Великого в молдовській столиці проходять тренінги американських і молдавських військових лікарів «Falcon Medic 2016».

У навчаннях беруть участь понад 40 медичних кадрів Національної армії Молдови та 20 військовослужбовців медичної служби Національної гвардії штату Північна Кароліна, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"Головна мета тренінгів – удосконалення взаємодії американських і молдавських військових лікарів на випадок виникнення природних і техногенних катастроф", - повідомили в міністерстві оборони країни.

Навчання «Falcon Medic 2016», які триватимуть до 26 травня, є частиною спільної молдавсько-американської програми «Nursing», ініційованої у 2013 році.

Нагадаємо: вперше на території Молдови з 3 по 20 травня тривають спільні молдавсько-американські військові навчання «Dragoon Pioneer 2016», в яких беруть участь інженери, включаючи військову техніку, Національної армії Молдови та Другого кавалерійського полку США, дислокованого в Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-