Британію не лякають погрози терористів

Британію не лякають погрози терористів

Укрінформ
У Великій Британії представники спецслужб заявили, що вивчають відеозапис екстремістського угруповання «Ісламська держава» з погрозами про теракти.

Про це повідомляє ВВС.

«Там намагаються встановити особу ісламіста в масці, який говорить англійською з британським акцентом, обіцяючи, що бойовики угруповання  вторгнуться до Великої Британії. У відеозапису він також стріляє в голову людині, яку названо «британським шпигуном». Інші бойовики в масках мовчки розстрілюють іще чотирьох осіб», - зазначається у повідомленні.

В апараті прем’єр-міністра Дейвіда Камерона заявили, що цей відеозапис є «очевидною пропагандою», і саме так його й треба сприймати. Сам же Девід Кемерон назвав новий відеоролик «жестом відчаю».

Він додав, що бойовики "Ісламської держави" ненавидять Великобританію не за її дії, а за її успішність, толерантність, демократичність. Девід Кемерон впевнений, що невдовзі з «Ісламською державою» буде покінчено. Він наголосив:  Великобританія ніколи не злякається погроз терористів.

Нагадаємо: запис з’явився в Інтернеті 3 січня. Раніше у схожих відеозаписах ісламістів діяв інший бойовик угруповання «Ісламська держава» - лондонець Мохаммед Емвазі. Його ліквідували в Сирії в листопаді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-