ЮНІСЕФ інвестує в молодіжні центри Львівщини понад ₴14 мільйонів

ЮНІСЕФ інвестує в молодіжні центри Львівщини понад ₴14 мільйонів

Укрінформ
У рамках меморандуму про співпрацю ЮНІСЕФ інвестує у розвиток молодіжної інфраструктури Львівщини понад 14 млн грн

Про це повідомляє Львівська ОВА, передає Укрінформ.

«Керівники «Львівського обласного молодіжного центру» та Платформи ініціатив «Теплиця» підписали Меморандум про співпрацю. Документ визначає основні напрями партнерства на 2024 рік у проєкті «Розширення психолого-соціальної підтримки, навчання життєвих навичок і програм розширення можливостей для молоді через UPSHIFT та зміцнення молодіжних центрів в трьох регіонах», що реалізовує ГО «ПІ «Теплиця» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Платформа ініціатив «Теплиця» є імплементуючим партнером ЮНІСЕФ.

У межах меморандуму передбачається підтримати чотири новостворені молодіжні центри на території Львівщини, закупити для їхньої роботи сучасну техніку та меблі, відремонтувати приміщення цих молодіжних центрів, а також надати їм фінансову підтримку для забезпечення сталої діяльності.

Читайте також: Лісовий підписав з ЮНІСЕФ угоду: українська освіта отримає грант на $18 мільйонів

Також буде надано грантову підтримку 12 молодіжним центрам, які вдалося створити на території регіону в рамках співпраці торік, таким чином забезпечивши їхню якісну та ефективну роботу з молоддю.

Окрім того, будуть виділені кошти на ремонтні роботи санітарних вузлів у вісьмох молодіжних центрах

У межах домовленостей планується організовувати та проводити спільні навчання, тренінги та стратегічні сесії для команд місцевих молодіжних центрів, які беруть участь у проєкті.

Зазначається, підписання Меморандуму про співпрацю та фінансування Дитячим фондом ООН молодіжної інфраструктури відбулося на Львівщині вже вдруге.

Читайте також: У співпраці з ЮНІСЕФ на Харківщині створили десять цифрових освітніх центрів

В області діє ціла мережа молодіжних центрів, яка налічує 28 закладів і установ, та є однією з найбільших в Україні. Переважну більшість цих центрів вдалося створити минулого року завдяки підтримці міжнародних організацій. Торік для розвитку молодіжної інфраструктури було залучено понад 12 млн грн від міжнародних партнерів. Результатом співпраці стало створення 24 молодіжних центрів, саме як комунальних установ у громадах. 16 з них отримали фінансування в межах проєкту «Розвиток мережі молодіжних центрів та просторів у Львівській області».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-