Україна знову у центрі уваги і скоро відчує результати конференції з відбудови в Японії - посол

Україна знову у центрі уваги і скоро відчує результати конференції з відбудови в Японії - посол

Фото
Укрінформ
Конференція з відновлення України у Токіо викликала великий резонанс у японських ЗМІ і повернула Україну в центр уваги в Японії.

Про це написав у Фейсбуці посол України в Японії Сергій Корсунський, передає Укрінформ.

«Всі передовиці японських газет вийшли з повідомленнями про конференцію, Україна знову в центрі уваги, і результати будуть незабаром», - написав дипломат.

Корсунський зазначив, що, попри детальне висвітлення візиту української делегації до Японії, багато що залишилося за кадром.

У цьому контексті він повідомив, що, на додаток до вкрай напруженої програми Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, відбулася низка додаткових зустрічей членів українського уряду з японськими партнерами, візит на завод і переговори з керівництвом корпорації Nissan.

Читайте також: Для відновлення України необхідний сприятливий бізнес-клімат - посол США

Як повідомляв Укрінформ, 19 лютого у Токіо за участю української делегації на чолі зі Шмигалем пройшла Конференція з відновлення України, в ході якої уряди двох країн та бізнесмени досягли низки домовленостей про участь японських корпорацій і компаній у проєктах відбудови в Україні. Детальніше про конференцію в Токіо та її результати - в матеріалі Укрінформу.

Фото: Сергій Корсунський / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-