Зеленський обговорив із австралійським мільярдером Форрестом питання відбудови України

Зеленський обговорив із австралійським мільярдером Форрестом питання відбудови України

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Мюнхена зустрівся із австралійським бізнесменом, засновником гірничодобувної компанії Fortescue Metals Group Ендрю Форрестом, з яким обговорив питання відбудови України.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, передає Укрінформ.

«У Мюнхені Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з австралійським бізнесменом і філантропом, засновником однієї з найбільших гірничодобувних компаній світу Fortescue Metals Group (FMG) Ендрю Форрестом. Глава держави подякував йому за активну публічну підтримку України», - інформує Офіс Президента.

Як зазначається, Зеленський високо оцінив допомогу Форреста в реалізації гуманітарних проєктів в Україні, зокрема щодо будівництва житла для внутрішньо переміщених осіб.

Окрему увагу співрозмовники приділили питанням відбудови України, залученню великих світових фінансових і промислових компаній до проєктів з відновлення країни від наслідків російської агресії.

Читайте також: На Конференції з відновлення України у Німеччині обговорять чотири блоки питань

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський бере участь у Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Австралійський мільярдер, власник компанії Fortescue Metals Group Ендрю Форест після Лондонської конференції з оновлення України заявив про намір інвестувати в країну.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-